Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Silikozis hastaları TOKİ'den yardım bekliyor

        (Fotoğraflı)

        Yılmaz Atar

        BİNGÖL (İHA) - TOKİ'nin yaptığı köy konutlarında ev sahibi olma fırsatı bulan 46 silikozis hastası, ödemelerde sıkıntı yaşıyor.

        Eğitim ve Toplum Gönüllüsü Semiramis Karaarslan, Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger'i makamında ziyaret ederek, silikozis hastalarının yaşadığı sıkıntıları anlattı. Ziyaret sonrası açıklama yapan Karaarslan, "Bingöl Valimiz Sayın Yavuz Selim Köşger'i ziyaretimde TOKİ'nin yapmış olduğu köy konutlarında adlarına ev çıkan ve geri ödemesinde, kendi geçimlerinde bile sıkıntı çeken 46 silikozis hastasının ödemelerinde kolaylık sağlanması için temsilcileri olarak destek istedim. Mağdur hastaların isim listesi ve belgelerini Vali beye sundum. Sayın valimiz bu konuda TOKİ'ye bu konunun aktarılacağını ve dileğinin bu konuda destek bulması olduğunu söyledi" dedi.

        TOKİ'nin silikozis hastalarına yardımcı olmasını beklediklerini belirten Karaarslan, "Bu konu da TOKİ yetkililerinin duyarlı davranıp bu konuda destek sunmalarını bekliyoruz. Zor şartlarda da olsa onlar yaşama veda etmeden önce geri ödemelerde TOKİ'nin kolaylık yapacağını umut ediyor ve müjdeli haberi bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

        (YA-MP-Y)

        20.10.2016 11:31:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bingöl haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bingöl Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler