Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kars'ta güvenlik uygulamaları vatandaşları memnun ediyor

        (Fotoğraflı)

        Işık Çapanoğlu

        KARS (İHA) - Kars'ta vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması adına polisin yaptığı yol kontrol ve güvenlik uygulamaları vatandaşları memnun ediyor.

        Kars İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman'ın talimatlarıyla yapılan güvenlik uygulamalarında araçlar tek tek durdurularak kontrol ediliyor. Kent merkezine girişiş ve çıkışlarda yapılan uygulamalar ise vatandaşlar arasında olumlu karşılanıyor.

        Polislerin yaptığı güvenlik uygulamalarının kendi can ve mal güvenlikleri için yapıldığını ifade eden vatandaşlar, "Kars'ta yapılan güvenlik uygulamaları bizleri memnun ediyor. Özellikle son zamanlarda ülkede yaşanan üzücü olayların önüne geçilmesi adına yapılan uygulamaların devam etmesinden yanayız. Bizlerde polis memurlarına her türlü konuda yardımcı olmalıyız" dediler.

        Kars İl Emniyet Müdürlüğü'nce yapılan yol kontrol ve uygulamalarında araçlar durdurularak aranıyor. Vatandaşların GBT sorgulamaları yapılıyor.

        Öte yandan Kars'ta polisin güvenlik uygulamalarının devam edeceği öğrenildi.

        (IÇ-AA-Y)

        20.10.2016 12:06:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler