Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kızılay yeni kan bağışçıları bekliyor

        (Fotoğraflı)

        Tuna İşleyen

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya Kızılay Kan Merkezi tarafından Tavşanlı ilçesinde her Perşembe kan bağışı kampanyası düzenleniyor.

        Kütahya Kızılay Kan Merkezi Müdürü Mahmut Ulusoy, sağlık durumu uygun görülenlerden kan bağışı kabul ettiklerini belirtirken, herkesin kan ihtiyacı olabileceğini ifade etti.

        Ulusoy, genelde aynı kişilerin kan verdiğini ve farklı kişilerin de kan vermesi gerektiğini vurgularken kan bağışı hakkında şunları söyledi;

        "Sağlıklı olan ve 18 yaşını bitirmiş, 65 yaşından gün almamış vatandaşlarımızdan kan bağışlarını kabul ediyoruz. Her Perşembe günü Tavşanlı Belediye pasajı altına 10.00 ile 17.00 saatleri arasında kan bağışı alıyoruz. Kan bağışına gelenlerin sayısı oldukça iyi, ancak bizler farklı kişilerin de kan bağışında bulunarak bu hayırlı işe destek olmasını istiyoruz. Hayat kurtarmanın ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Her an herkesin kan ihtiyacı olabilir. Kan bağışlarının büyük bir kısmı ameliyatlarda kullanılıyor. Eskiden olduğu gibi kan ihtiyacı olduğuna dair anonsları vatandaşlarımız da dikkat ederlerse duyulmuyor. Bunlar hep kan bağışlayan insanlar sayesinde" diye konuştu. (Tİ - EFE)

        20.10.2016 12:38:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler