Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mahalle halkının fuhuş ve uyuşturucu ticareti tepkisi

        (Fotoğraflı)

        Nuri Pir

        ADANA (İHA) - Adana'da bir grup vatandaş, mahallelerinde uyuşturucu ticareti ve fuhuş yapıldığını belirterek, yetkililerden önlem almasını istedi.

        Çukurova ilçesi, Beyazevler Mahallesi'nde yaşayan bir grup vatandaş ve sivil toplum kuruluşu üyeleri, mahallede fuhuş ve uyuşturucu ticareti yapıldığını öne sürerek basın açıklaması yaptı. Vatandaşlar, ara sokaklardaki elektrik direklerinin arızalı olması nedeniyle karanlıktan faydalanan şebekelerin bu bölgelerde fuhuş ve uyuşturucu ticareti yaptığını bildirdi.

        Mahalle sakinleri adına konuşan Akif Yıldırım, mahalledeki fuhuş ve uyuşturucu ticaretini yetkililere defalarca ilettiklerini ancak sorunun çözülmediğini söyledi. Yıldırım, "Beyazevler Mahallesi sakinleri olarak, mahallemizi bu yozlaşmış kültürsüzlüğe, fuhşa ve uyuşturucuya teslim etmeyeceğiz. Fuhşun kendisini olağanlaştıran ve sistem içerisinde doğal bir sektörmüş gibi meşrulaştırılmasına da direneceğiz. Sokaklarında, parklarında günün her saati özgürce ve güven içerisinde gezip dolaşacağımız bir mahalle oluncaya kadar mücadele edeceğiz" şeklinde konuştu.

        Basın açıklamasının ardından bir süre ıslık çalıp alkış tutan grup daha sonra olaysız dağıldı.

        (NPR-Y)

        20.10.2016 12:54:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler