Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik'te Amatör Spor Haftası kapsamında yüzme müsabakaları

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından "Amatör Spor Haftası" etkinlikleri kapsamında yüzme müsabakaları düzenlendi.

        Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Amatör Spor Haftası Bilecik'te de çeşitli branşlardaki sportif etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Bilecik Merkez Kapalı Yüzme havuzunda gerçekleştirilen Amatör Spor Haftası Yüzme müsabakaları; Yıldız Erkekler-Kızlar, Küçük Erkekler-Kızlar Ve Genç Erkekler kategorilerinde toplamda 50 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi. Çekişmeli geçen müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara madalyalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız takdim etti.

        (CKT-CY-Y)

        20.10.2016 12:58:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler