Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Uysal, muhtarları ağırladı

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Muhtarlar Günü nedeniyle muhtarlarla biraraya geldi.

        Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 19 Ekim Muhtarlar Günün nedeniyle Antalya Muhtarlar Derneği Başkan Yardımcıları, Muratpaşa Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Akcan ve Muratpaşa mahalle muhtarlarını ağırladı. Muhtarların kamu yönetiminin can damarı olduğunu belirten Başkan Uysal, "Muhtarlıklar ilk derece kamu birimi. Sizlerin devletliği tartışılmaz. Herkesin ki tartışılır, sizlerin ki tartışılmaz" dedi. Muratpaşa'da belediye yönetimi ve muhtarlar arasında kurulan bağın çok güçlü olduğunu aktaran Başkan Uysal, "Bu anlamda sizlerle bir belediye başkanı olarak gurur duyduğumu ifade etmek isterim. Gayet keyifli çalışmalar yapıyoruz" diye konuştu.

        Kuru gürültüyle hiçbir şey olmaz

        Başkan Uysal'ın muhtarla buluşmasında Muratapşa'nın mahallerinde son 2.5 yılda yaşanan değişim masaya yatırıldı, gelecek dönemde yapılacak çalışmalar değerlendirildi. Başkan Uysal, süreç içinde özellikle Yeşildere bilinen adıyla Zeytinköy mahallesinde önemli bir toplumsal değişim yaşandığını söyledi.

        Mahallede insanları kucaklayarak, mahalle sakinleriyle birlikte bir çalışma içinde olduklarını aktaran Başkan Uysal, "Kötü niyetli kişilerini suiistimal ettiği bir mahallemizde büyük oranda temizleniyor. Gayet hoş bir yere doğru gidiyor. Bazılarının kafası şöyle çalışıyor, 'Bir kentsel dönüşüm yapalım.' Buradan alıp insanlarımızı başka bir yere götürdüğünde, oraya gittiğinde senin adamın değil mi, ne olacak? Kuru gürültüyle hiçbir şey olmaz" şeklinde konuştu.

        Asfaltta tam kapasite dönemi

        Başkan Uysal, muhtarlarla devam eden asfalt çalışmalarını da değerlendirirken Muratpaşa'da 22 Temmuz 2017 tarihi itibariyle asfalt açısından girilmedik, sorunları çözülmedik mahallenin kalmayacağını söyledi. Muratpaşa Belediyesi'nin saatte 160 ton üretim kapasitesine sahip asfalt plent tesisinin hali hazırda yarı kapasite çalıştığını aktaran Başkan Uysal, "1 Ocak 2017 itibariyle fabrikamız tam kapasite çalışmaya başlayacak. Şu an yarı kapasite çalıştırmamızın nedeni, ürettiğimiz asfaltı serme kapasitemizin buna imkan tanımaması. Yeni yılda bu kapasitemizi de ikiye katlayarak ürettiğimizin asfaltını tamamını serecek bir yapıya sahip olacağız" diye konuştu.

        (SÇ-SÇ-Y)

        20.10.2016 13:19:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler