Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Uşak'ta KYK Akademi buluşmaları'

        (Fotoğraflı)

        Ertunç Öztürk

        UŞAK (İHA) - Uşak'ta KYK'da kalan kız ve erkek öğrencilerin yurt ve ders dışı zamanlarını kaliteli geçirmeleri için bilgilendirici seminer düzenlendi.

        Uşak Kız ve Erkek Yurdunda kalan öğrencilerin ders dışı zamanlarını olumlu değerlendirmek, bireysel ve akademik gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla ''KYK Akademi Buluşmaları'' kapsamında, Atatürk Kültür Merkezinde ''Gelecek Nasıl Bir İnsan Bekliyor'' konulu seminer düzenlendi.

        Seminere Kişisel Gelişim Uzmanı Münir Arıkan, konuşmacı olarak katılım sağlarken KYK'lı gençlerle buluştu. İl Genel Meclis Başkanı, Uşak İli daire amirleri ve bazı Okul Müdürleri'nin de hazır bulunduğu ''Gelecek Nasıl Bir İnsan Bekliyor'' konulu seminer, öğrencilerinde aktif katılımıyla verimli bir şekilde sonuçlandı.

        (EÖ-MB-Y)

        20.10.2016 13:22:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Uşak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Uşak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler