Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çolakbayrakdar, MTTB'nin Yeni Yönetimini Ağırladı

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Yüzüncü kuruluş yılını kutlayan Milli Türk Talebe Birliği'nin yeni yönetimi, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'ı ziyaret etti. Yeni yönetimin son derece önemli bir sorumluluğun altına girdiğinin altını çizen Başkan Çolakbayrakdar, "Milli Türk Talebe Birliği yüz yıllık geçmişi olan bir kuruluş. Geçmişten aldığınız bu tecrübe ve örnekleri yeni nesillere aktarma noktasında önemli bir göreviniz var. İnşallah bu görevi hakkıyla yerine getirirsiniz." dedi.

        Milli Türk Talebe Birliği'nin yeni yönetimini makamında kabul eden Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ilk olarak yeni yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.

        Sivil toplum kuruluşlarının önemine de değinen Başkan Çolakbayrakdar, "İnşallah bu görevleri hakkıyla yerine getirirsiniz. Göreviniz bittikten sonra yerinize gelecek arkadaşlarınıza bayrağı en iyi şekilde görev aşkını, bilincini o ruhu aksettirerek devam ettirirsiniz. Son derece önemli bir sorumluluğun altına girmişsiniz, buda takdir edilecek bir durum. Ben bu nedenle hem eğitim hayatınızda hem de sosyal sorumluluğunuz anlamında başarılar diliyorum. Yüz yıllık geçmişi olan sivil toplum kuruluşları nadirdir. Bundan dolayı şu anda önemli bir mirasın üzerindesiniz. Bunu hakkıyla taşımak görevinizi layıkıyla yapmak noktasında çalışmanız çok anlamlı ve değerli." dedi.

        Milli Türk Talebe Birliği Kayseri Şube Başkanı Akın Kaya ise "Gücümüzü geçmişte meydana getirdiklerimizden alıyoruz. Milli Türk Talebe Birliği 1916 yılında kuruldu. Bu yıl yüzüncü yılımızı kutluyoruz. Yüzüncü yılında görev yapmaktan mutluyuz." İfadelerini kullandı.

        Ziyaret sonunda MTBB yönetim kurulu üyeleri Başkan Çolakbayrakdar'a kendi bünyelerinde çıkarttıkları Çatı Dergisi'nin son baskısını hediye etti.

        Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

        (AÖ-Y)

        20.10.2016 13:41:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler