Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çedaş'tan, Muhtarlar Derneği'ne ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Uğur Yiğit

        SİVAS (İHA) - Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş. (ÇEDAŞ), 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutladı.

        ÇEDAŞ, 19 Ekim Muhtarlar günü dolayısıyla Sivas Muhtarlar Derneği'ni ziyaret etti. Ziyarette Muhtarlar Derneği yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen ÇEDAŞ Yatırım Direktörü Mustafa Altun ve Sistem İşletme Müdürü Özgür Alparslan, dernek üyelerinin gününü kutladı.

        Kültürün ve toplumsal yaşamın temel yapı taşlarından biri olan ve demokrasinin çekirdeğini oluşturan muhtarlık teşkilatının 19 Ekim 1829 yılında kurulduğunu hatırlatan ÇEDAŞ Yatırım Direktörü Mustafa Altun, "Mahallelerimize ve köylerimize yaptığımız yatırımlar ile tesis çalışmaları sırasında ve sonrasında bizlerle işbirliği yapan muhtarlar, kaliteli hizmetin tüketicilerimize ulaştırılmasında en önemli paydaşlarımızdan biridir" dedi.

        Muhtarların ÇEDAŞ tüketicilerinin fahri temsilcisi olduğuna vurgu yapan Altun,"Muhtarlarımız ve onlarla olan iletişimimiz bizim için çok önemli. Bu kapsamda muhtarlarımızın kurumumuza rahat ulaşabilmesi için daha önce Alo 186 Çağrı Merkezimiz bünyesinde 'Acil Muhtar Hattı' oluşturarak muhtarlarımızın sisteme erişimini kolaylaştırmıştık. Bir süre önce de kent merkezindeki muhtarlarımızın tamamının dahil olduğu bir WhatsApp grubu oluşturduk. Ayrıca muhtarlarımızın talep ve sorunlarını dinlemek ve sorunlarına çözüm üretmek için düzenli olarak muhtarlarımızla bir araya geliyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

        Muhtarlar Derneği Başkan Vekili Numan Kaya ise ziyaretten dolayı ÇEDAŞ yöneticilerine teşekkür ederek, Muhtarlar Günü'nde ÇEDAŞ yöneticilerini yanlarında görmekten mutluluk duyduklarını dile getirdi.

        (UY-AÖ-Y)

        20.10.2016 13:44:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler