Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Kadın Kolları Aşure etkinliği düzenledi

        (Fotoğraflı)

        Sayım Özmen

        BATMAN (İHA) - Batman'ın Sason ilçesinde AK Parti Kadın Kolları üyeleri tarafından sokakta odun ateşinde büyük kazanlarla aşure pişirerek, vatandaşlara ikram edildi.

        Etkinliğe katılan İlçe Kaymakamı Tekin Dundar, "Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlarımız oruçlarını tutular, aşurelerini kaynattılar. Bugünde kadın kardeşlerimizin pişirmiş olduğu aşure aşını yedik. Malumunuz aşure yemeği birçok baklagillerin, birçok nimetin bir araya gelerek kaynayıp, aynı zaman bir öğün içerisinde insanların ağzına tat veren bir nimettir. Bu nimeti bizlere veren Allah'ımıza şükretmek lazım" dedi.

        AK Parti Sason İlçe Kadın Kolları Başkanı Muhsine Bozkurt ise, "Biz Kadın Kolları olarak sabah elimizi sıvazlayarak kazanımızı kurduk. Aşureyi kendi ellerimizle ekibimizle beraber pişirdik. Esnaflarımızı, ilçe teşkilatımızı ve ilçe kaymakamımızı davet ederek ikramlarda bulunduk" diye konuştu.

        (SÖ-MP-Y)

        20.10.2016 14:28:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler