Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pamucak tesisinin ikinci etabı tamam

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Nilüfer Öztürk Silay

        İZMİR (İHA) - Selçuk Belediyesi, yenilenen yüzü ile oldukça büyük ilgi gören Pamucak tesislerinde ikinci etap çalışmalarını tamamladı.

        Pamucak Sahil bölgesinde başlattığı sosyal sorumluluk projesinde ikinci etabı tamamlayan Selçuk Belediyesi, kentte yaşayanlar ve diğer illerden gelen tatilcilere yepyeni bir tesis kazandırdı. Yaz boyunca kendini Pamucak sahilinin serin sularına bırakan tatilciler, keyifli dakikalar geçirdi. Vatandaşlar, güneşin batışını da tesislerde izledi. Çok sayıda kişi, Pamucak Sosyal Tesislerinde güneşin batışını izlerken bu anı fotoğraf çekerek ölümsüzleştirdi.

        Türkiye'nin en uzun sahil şeridine sahip olan Pamucak Sahilinin bölge insanı açısından büyük önem taşıdığına dikkat çeken Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, "Yapılan tüm bu çalışmalarımız insanımız içindir. İnsan odaklı çalışmalarımızdan biri de Pamucak bölgesinde yapılan bu çalışmalarımızdır. İnsanlarımızın sağlığı ve huzuru bizim için çok önemlidir. Tatillerini bizim bölgemizde geçirmek isteyen, Pamucak'ın bu eşsiz manzarasından faydalanmak isteyen insanlarımız daha sağlıklı, temiz ve huzurlu bir ortamda tatillerini geçirirken bizler de bundan mutluluk duyuyoruz. Bu nedenle Selçuk Belediyesi olarak bu tür çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

        (NÖS-HG-Y)

        20.10.2016 14:29:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler