Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci: "Hedefimiz altyapı sorunu olmayan modern bir şehir"

        (Fotoğraflı)

        KIRŞEHİR (İHA) - Altyapı çalışmaları hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, hedeflerinin altyapı sorunu olmayan modern bir şehir oluşturmak olduğunu söyledi.

        Yapılan çalışmalar hakkında konuşan Belediye Başkanı Bahçeci, "Şehrin genelinde aksama olmaması için çalışmalar yapmaktayız." dedi.

        Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı, "Belediye olarak şehrin pek çok noktasında çalışmalar sürdürüyoruz, Alt Yapı çalışmalarında da sona geliyoruz, biten kanalizasyon hatlarının abone bağlantıları devam ediyor. Ali Çam ve Ispalaz Camilerinde Tuvalet ve Abdest yerleri yapımı ve Çevre Düzenlemeleri çalışmamız son aşamasına geldi. Güzler Evcil Hayvanlar Parkı ve Piknik Alanı Projemizde sona yaklaştık, en önemli kısım olan büyük kuş bahçesinin inşaatı da az kaldı." diye konuştu.

        Saha çalışmaları hakkında da teknik bilgilen alan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, teknik noktalarda oluşan küçük çaplı aksaklıkların da bir an önce giderilmesini istedi.

        Belediye Başkanı Bahçeci, çalışmalar ve projelerle ilgili şunları kaydetti;

        "Şehrimizde oluşan aksaklıkları giderip modern ve çağdaş bir görünüme kavuşturmak için sürdürdüğümüz çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Şehrin gelişip modern bir yapıya kavuşması için ihtiyaç bulunan bölgelerde kaldırım, sert zemin, kilit parke ve asfalt çalışmalarımız büyük bir hızla devam ediyor."

        (EÖ-SK)

        20.10.2016 14:45:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler