Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli deniz ulaşımında tarife değişikliği

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Deniz ulaşımında tarife değişikliğine gidildi.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin yaz sezonunda geçerli olan deniz ulaşım seferlerinde bazı değişikliklere gidildi. Büyükşehir Belediyesi yolcu vapurları, vatandaşları yaz ve kış saatlerine uygun olarak güvenli ve konforlu bir şekilde ulaşımlarını sağlamaya devam ediyor. Bu kapsamda yaz sezonunda devam eden bazı ek seferlerde tarife değişikliğine gidildi. Buna göre hafta içi Cuma günleri saat 19.30'da Karamürsel'den hareket eden yolcu vapuru seferi kaldırıldı.

        Öte yandan resmi tatil ve Cumartesi-Pazar günleri İzmit'ten 21.00'da kalkan ve sadece Pazar günleri Karamürsel'den hareket eden 19.30 yolcu vapurları da kış tarifesine geçilerek kaldırıldı. Söz konusu seferler Altınkemer Plajı'na giden ve gelecek yolcuların ulaşımı için konulmuştu. Büyükşehir Belediyesi Deniz Ulaşım Şube Müdürlüğü'den verilen bilgide arıza ve ağır hava koşulları dışında kesinlikle sefer iptal edilmediği bildirildi.

        (GY-Y)

        20.10.2016 15:03:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler