Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sui Generis sezonu "Zoraki Tabip" ile açtı

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi Sui Generis Tiyatro Topluluğu 2016-2017 sezonunu, Moliere'in yazıp Ahmet Vefik Paşa'nın Türkçe'ye uyarladığı "Zoraki Tabip" adlı oyun ile açtı.

        Anadolu Üniversitesi Sinema Anadolu'da sahnelenen oyunu çok sayıda tiyatrosever izledi. Sui Generis Tiyatro Topluluğu Koordinatörü Hüseyin Akçar, oyunun temsili öncesinde yaptığı açıklamada sekiz yıldır faaliyet gösteren bir tiyatro topluluğu olduklarını ifade etti. Akçar, "Hayatın hukukuyla uğraşacak olan hukukçular olarak, hayata konu olan olayları sahnede de anlatmamız gerektiğini düşünerek bu yola çıktık. Bu düşünceyle hazırladığımız oyunları sahneye koymamızda büyük destekleri bulunan Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü ve Hukuk Fakültesi Dekanlığına teşekkür ediyoruz" dedi.

        Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi Sui Generis Tiyatro Topluluğu, Zoraki Tabip oyununu aralık ayında iki, şubat ayında ise bir kere daha sahneleyecek. Topluluk ayrıca, 2017 yılında yeni bir yetişkin oyunu ile de tiyatroseverlerle buluşacak.

        (MSY-KÇ)

        20.10.2016 15:51:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler