Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eski Bakan Altınkaya'dan Haluk Alıcık'a sürpriz ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Veysel Karahan

        AYDIN (İHA) - Eski Bayındırlık ve İskân Bakanı ve eski ANAP Aydın Milletvekili Cengiz Altınkaya Yenipazar Belediye Başkanı Zafer Savcı, Karaçay Mahallesi Muhtarı Servet Baştan Elektrikçiler Odası Yönetim Kurulu üyesi Emre Karatlı, Süleymen Özerus ve Şenol Öztürk Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ı makamında ziyaret etti.

        Başkan Alıcık ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Eski Bayındırlık ve İskân Bakanı ve eski ANAP Aydın Milletvekili Cengiz Altınkaya'ya milletvekilliği ve bakanlığı döneminde Nazilli'ye sağladığı katkı ve harcadığı emeklerinden dolayı teşekkürlerini belirtti. Karaçay Mahalle Muhtarı Servet Baştan'ında Muhtarlar gününü kutlayan Başkan Alıcık, misafirlerine Nazilli'de son dönem içinde gerçekleştirdikleri icraatları, faaliyetlerini ve hizmetlerini anlattı. Devam etmekte olan projeler ve yeni başlanacak projeler hakkında da bilgiler aktaran Haluk Alıcık Cengiz Altınkaya'nın deneyimlerinden ve engin tecrübesinden yararlanmanın kendisine gurur vereceğini söyledi.

        (MB-Y)

        20.10.2016 15:57:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler