Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ahmet Çelik Parkı için çalışmalar başladı

        (Fotoğraflı)

        BALIKESİR (İHA) - Yeşil alan ve park yatırımlarıyla Burhaniye'yi yaşanabilir bir kent haline getiren Burhaniye Belediyesi, kentlilerin daha huzurlu ve rahat bir yaşam sürebilmesi için mevcut parkların bakım ve onarımlarının yanı sıra yeni yeşil alan ve park alanları da oluşturmaya devam ediyor.

        Burhaniye Belediyesi kent vizyonunu yaptığı projeler ile değiştirmeye devam ediyor. Bir yandan yeşil alan projelerini bir yandan yeni parkların yapımını sürdüren Burhaniye Belediyesi öte yandan da yılların yorgunluğunu taşıyan parkların da bakımlarını yaparak kullanıma sunuyor.

        Kent genelinde yaptığı ciddi yatırımlarla Burhaniyelilerinin refah ve huzuru için gece gündüz çalışan Burhaniye Belediyesi şehir merkezinde olduğu gibi kırsal mahallelerde de yatırımlarına devam ediyor. Bu kapsamda, 2015 Kasım ayında Van'ın Erciş ilçesinde şehit olan, Burhaniye'de ikamet eden, Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Çağatay Ahmet Çelik'in isminin verildiği park ve yeşil alanın düzenlemesi Burhaniye Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğünce düzenlenmeye başladı. Burhaniye Belediyesi Meclisinin verdiği karar ile Mahkeme Mahallesi E-87 Karayolu paralelinde, Sekiz Eylül Çamlığı ile Sağlık Meslek Lisesi arasında kalan alanda yapılan düzenleme hızla devam ediyor. Yürüme yolları, oturma alanları, yeşil alanların yapılacağı alanda aynı zamanda çocuk oyun grubu ve spor aletleri de konularak çok amaçlı kullanıma uygun hale getirilecek. Konu ile ilgili olarak Ahmet Çelik isminin yaşatılması bizim için önemli diyen Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal parktaki çalışmaların en kısa sürede bitirilerek hizmete gireceğini bildirdi.

        (EME)

        20.10.2016 16:11:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler