Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Beden eğitimi öğretmenleri sene başı toplantısı

        (Fotoğraflı)

        Ergin Yıldız

        EDİRNE (İHA) - 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Merkez İlçe Beden Eğitimi Öğretmenleri sene başı toplantısı Edirne İl Millî Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan başkanlığında gerçekleşti.

        Tunca toplantı sonunda gerçekleşen toplantı, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. İl Millî Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan, 2015-2016 eğitim-öğretim yılında okul sporları koordinasyonunda görev alan beden eğitimi öğretmenlerine teşekkür ederek başladığı konuşmasında, 2016-2017 eğitim öğretim yılında okul sporları organizasyonlarında okullar arası koordinasyonu sağlamak üzere seçilen beden eğitimi öğretmenlerine de başarılar diledi.

        Özcan, "Öğrencilerimizin akademik başarılarının yanında sportif alanlarda da başarılı olmalarını sağlamalıyız. Sportif faaliyetlerin yanında öğrencilerimizin kültürel, sanatsal alanlarda da kendilerini en iyi ifade ettikleri şekilde, yetenekleri doğrultusunda yönlendirmemiz, desteklememiz gerekiyor. Sportif anlamda öğrencilerimizi bir veya iki alanda spora yönlendirmemiz, bizlerinde öğrencilerimize yeteneklerini keşfetmeleri konusunda tüm imkanları sağlamamız gerekiyor. İlimiz okul sporlarına katılım konusunda, lisanslı sporcu oranlarında Türkiye genelinde başarılı iller arasında bulunmakta. Lisanslı sporcu yetiştirme konusunda çalışmalarımız siz öğretmenlerimizin de yardımıyla katlanarak devam edecek" dedi.

        2015-2016 eğitim-öğretim yılı okul sporları faaliyetlerinin değerlendirilmesinin yapıldığı toplantı, 2016-2017 eğitim öğretim yılı okul sporları faaliyetlerinin görüşülmesi ve dilek temennilerin ardından sona erdi.

        (EY-MEF-Y)

        20.10.2016 16:10:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler