Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tok, aşçı adaylarını ağırladı

        (Fotoğraflı)

        SAMSUN (İHA) - İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Mesleki Eğitim Mutfağımdan Geçiyor(MEMGE) Projesi kursiyerlerini Ihlamur Kafe'de ağırladı.

        Lokantacılar Odası Başkanı İsmail Balcı ve 80 kursiyerin katıldığı yemekte konuşan Başkan Erdoğan Tok, hayata geçirilen devam eden ve ihalesi tamamlanan projeleri ve hizmetleri anlattı. Söz verdikleri projeleri tek tek hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Tok, geçen hafta görkemli bir şekilde açılışını yaptıkları 6 dönümlük alan içersinde 4 bin 173 metrekarelik bir alana inşa edilen Derebahçe Sosyal Tesisleri'nin sosyal, kültürel, sportif ve eğitim faaliyetlerinin yanı sıra toplantı ve organizasyonların yapılabileceği dev bir külliye olarak hizmet verdiğini ifade etti.

        Yeni belediye hizmet binasının ihalesinin tamamlandığını, itiraz süresinin sona ermesini beklediklerini kaydeden Başkan Tok, Aralık ayı içerisinde yeni belediye hizmet binasının temellerini atmayı hedeflediklerini belirtti. Karadeniz'in en büyük Camii ve Külliyesi inşaatının devam ettiğini anlatan Başkan Tok, Türkiye'nin en büyük Gençlik Merkezi, Unkapanı Kültür Merkezi Yenileme Çalışması, Ahşap Kültür ve Medeniyet Yolu, Mert Irmağı kenarında bulunan 1800 metre uzunluğunda bulunan koşu yolu parkı, Mamur Dağı Mesire Alanı Düzenleme Çalışması projelerinin hayal olmadığını kaydetti.

        Konuşmaların ardından Başkan Tok, Ihlamur Caddesi'nden Baruthane Mahallesi'ne geçiş güzergahı olarak kullanılan deniz manzaralı, özel ışıklandırmalı ahşap Kültür ve Medeniyet Yolu'nu aşçılık kursu öğrencilerine gezdirdi.

        (SAM-SLH-Y)

        20.10.2016 16:16:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler