Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Üzülmez, İstasyon mahallesinde aşure dağıttı

        (Fotoğraflı)

        Kaan Kızıl

        KOCAELİ (İHA) - Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, bir kuyumcunun organize ettiği aşure ikramına katıldı.

        Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, İstasyon mahallesi esnaflık yapan bir kuyumcunun organize ettiği aşure ikramına davetli olarak katıldı. Başkan Üzülmez, aşure kazanının başına geçip ilçe halkına ve mahalle sakinlerine elleriyle aşure dağıttı. Başkan Üzülmez katıldığı etkinlikte, "Muharrem Ay'ımız, Rabbimizin ihsan ve kereminin coştuğu, bollaştığı mübarek aylardan biridir. Rızkını paylaşmanın, yardımlaşmanın önemini anlatır bizlere. Bu mübarek ayda böyle bir hayra vesile olan esnaf kardeşlerimizi kutluyorum. Rabbim niyetlerini kabul, kazançlarını bereketli kılsın" dedi.

        Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in talimatıyla Kartepe'de ilk kez hayata geçirilen ve Kartepeli kadınlara aktif hizmet veren Kadın Spor Yaşam Merkezleri'nin üyeleri Kadınlar Kulübü, bolluk, bereket ve paylaşmanın simgesi olan aşure günü için bir araya geldiler. Etkinlikte vatan için canlarını feda eden tüm şehitlerin ruhuna dualar okundu. Aşure ikramı sonrasında da Kartepe Kadınlar Kulübü, 93 yaşındaki Resmiye Çetin teyzeyi kulübün fahri üyesi ilan etti.

        Spor Merkezlerine üye olan kadınlar, yapılan sayısız etkinlikler ve verilen hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Başkanımızdan Allah razı olsun, her zaman yardımcısı olsun" şeklinde konuştular.

        (KK-İÇ)

        20.10.2016 16:21:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler