Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısı

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - Adana İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2016 yılı 4. Olağan Toplantısı, Vali Mahmut Demirtaş başkanlığında yapıldı.

        Çukurova Üniversitesi Rektörlük Binası Senato Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2016 yılı 4. Olağan Toplantısı'na Vali Mahmut Demirtaş'ın yanı sıra ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, akademisyenler, İŞKUR yetkilileri, yerel yönetimler, sendikalar, sivil tolum kuruluşları ve meslek örgütü temsilcileri katıldı.

        Toplantıda konuşan Vali Demirtaş, düzenli olarak yapılan toplantıların yararlı sonuçlarını alacaklarına inandığını belirterek, "İlimizdeki işsizlik oranını en aza indirmek, işsizlikle mücadelede arzu edilen başarıyı yakalamak, istihdamı artırıcı tüm proje ve çalışmaları titizlikle yürütmek, üzerinde önemli durduğumuz bir konu. İlimizdeki istihdam oranını yükseltmek için ilgili tüm kurum ve kuruluşlarımız ile birlikte elimizden gelen tüm gayreti göstermeye devam edeceğiz" dedi.

        İşsizlikle mücadele konusunda gerçekleştirilen çalışmaların ayrıntılarıyla ele alındığı İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı, yürütme kurulu ve denetim kurulu raporları, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü'nün faaliyetleri, kurulun görüşlerinin sunulması, proje özetleri ile bir önceki toplantıda alınan kararların gerçekleşme durumları ile ilgili sunum ile devam etti.

        (NPR-Y)

        20.10.2016 16:26:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler