Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman Üniversitesinin spor kompleksi genişliyor

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Arslantaş

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman Üniversitesinin külliye içerisinde inşa ettiği spor kompleksi yapılan ikinci kapalı halı saha ile genişliyor.

        Adıyaman Üniversitesi inşa ettiği stadyum, kapalı spor salonu, yarı olimpik yüzme havuzu, basket sahaları ve kapalı halı saha ile ulusal ve uluslararası müsabakalara ev sahipliği yapacak konuma ulaştı. Külliye içerisinde inşa edilen ve bir kompleks halinde yer alan spor kompleksinde kapalı spor salonu, yarı olimpik yüzme havuzu, basket-voleybol-tenis maksatlı sahalar ve kapalı halı saha ile birlikte ikinci kapalı halı sahanın inşaatı da başladı.

        25x45 metre boyutlarında yapılacak olan 2. kapalı halı sahanın zemininde de sentetik çim kullanılacak. FIFA standartlarına göre yapılan halı sahanın üst kısmında birincisinde olduğu gibi çelik konstrüksiyon ve trapez alüminyum çatı kaplama sistemi kullanılacak. 84 metrekare kapalı alana sahip olacak olan iki halı sahanın arasında inşa edilecek yapıda ise 2 soyunma odası, wc, duş ve lavabolar olacak.

        Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, Adıyaman'a katma değer oluşturmaya devam ettiklerini ifade ederek, "Spor tesislerine yaptığımız yatırımlarla üniversitemiz öğrenci ve personeli için ortamı spora elverişli hale getirdik. Üniversitemizde birçok spor alanında müsabakalar da yapılabilecektir. Spor kompleksimizde bulunacak bu halı sahamız da Adıyaman'a ve Üniversitemize hayırlı olsun" dedi.

        (AHM)

        20.10.2016 16:49:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler