Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ünye'de oto galericiler tek merkezde toplanıyor

        (Fotoğraflı)

        Metin Akyürek

        ORDU (İHA) - Ünye'de faaliyet gösteren oto galericiler Ünye Belediyesi ve Ordu Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile yapılması planlanan yeni Oto Galericiler Sitesi'nde faaliyet gösterecek.

        Ünye'de faaliyet gösterdikleri tespit edilen 40 adet oto galerinin kentin değişik noktalarından ve özellikle sahil bandında faaliyet göstermesi nedeniyle bir süredir Ünye Belediyesi modern şehircilik anlayışı kapsamında bir proje üzerinde çalışıyordu. Ordu Büyükşehir Belediyesi Ünye Şehirlerarası Otogarı arkasında bulunan alanın Ünye Belediyesi tarafından tahsis edilmesi ile birlikte bu alana 40 galerici esnafı konumlandıracak modern bir proje hazırladı.

        90 ve 165 metrekare olarak iki tip dükkanlardan oluşan oto galericiler çarşısında kapalı araç yeri, ofis ve ofis katı olmak üzere her ayrıntı düşünüldü. Projede ayrıca kafeterya ve oto galericiler çarşısına gelen ziyaretçilerin araçlarını bırakabilecekleri otopark alanı da mevcut olacak. Proje hakkında detaylı bilgi vermek amacıyla Ünye'de faaliyet gösteren oto galericilere bugün Ünye Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri'nde bir toplantı düzenlendi. Toplantıda konuşan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, "Ünye'de modern şehircilik anlamında birçok başarılı çalışmaya imza atıyoruz. Bunlardan biri de Oto Galericiler Sitesi. Mevcut oto galerilerin birçoğu sahil bandında ve özellikle kaldırım işgaline sebep oluyorlar. Yeni oto galericiler çarşısı ile birlikte hem sahil bandı bu anlamda rahatlamış olacak. Hem de oto galericiler için oluşacak bu yeni merkezle oto almak isteyen vatandaşlar çok daha fazla seçeneği bir arada bulmuş olacaklar. Proje ile birlikte oto galerici esnafımızın da iş hacmi önemli ölçüde artacaktır" dedi.

        Toplantıda oto galerici esnafına hem proje hakkında detaylı bilgi verildi hem de Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ve Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu tarafından merak edilen sorular cevaplandırıldı.

        Fiyat belirlemesi sonra yapılacak olan Oto Galericiler Sitesi'nde satışlarda öncelik Ünye'de faaliyet gösteren oto galericilere verilecek. Talep sayısının yetersiz olması durumunda galericiler haricinde şahıslara da satış yapılabilecek. Galericiler satışı yapılan yerlerde kiracı olarak da faaliyet gösterebilecek.

        (MAK-SLH-Y)

        20.10.2016 17:19:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler