Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Alemdar muhtarlarla bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        SAKARYA (İHA) - Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Muhtarlar Günü münasebetiyle düzenlenen programda Serdivanlı muhtarlarla bir araya geldi.

        Muhtarların yanı sıra ilçe emniyet müdürü, ilçe jandarma komutanı, toplum destekli polislik şube müdürünün de katıldığı programda, Başkan Alemdar, vatandaşlara hizmet noktasında muhtarların çok önemli bir görevi yerine getirdiğini ifade ederek, bu buluşmaların ve karşılıklı fikir alışverişlerinin devam edeceğini söyledi. Belediye olarak mahalle muhtarları ile her zaman koordineli hareket ettiklerini ve sorunların yerinde tespit edilerek ilçenin her noktasına hizmet götürüldüğünü belirten Başkan Alemdar, "Bu vesileyle tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutluyorum. Aynı samimiyetle ve özveriyle, Serdivanımıza daha iyi hizmetler sunmaya devam edeceğiz " dedi.

        Programda Başkan Alemdar'a taleplerini ileten muhtarlar, gündeme getirdikleri konularla ilgili bilgi aldılar.

        (RŞ-İÇ)

        20.10.2016 18:31:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler