Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erkan Okulları "Çukurova Karikatür Festivali"ne davet edildi

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - Erkan Okulları'nın öğrencileri, Çukurova Belediyesi tarafından 4-6 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek "Çukurova Karikatür Festivali"ne davet edildi.

        Erkan Okulları, Çukurova Belediyesi Kültür ve Sanat Danışmanı Ufuk Tekin'i ağırladı. Öğrencilerle kısa bir söyleşi yapan Tekin, sanatın, insan hayatı için su kadar, hava kadar önemli olduğunu söyledi. Televizyonda "kamu spotu" adı altında yapılan yayınlarda "olmasa da olur" listesinin uzadıkça uzadığını belirten Tekin, "Bazı şeyler var ki onlar olmazsa olmaz. Hayatınızda sinemanın olmadığını bir düşünün. Tiyatro yok, resim yok, oyun yok. Robot gibi bir yaşam. Kültür ve sanat insan hayatı için olmazsa olmazdır" dedi.

        Çukurova Belediyesi olarak Adana'da ilk kez bir karikatür festivali düzenlediklerini ifade eden Ufuk Tekin, "Amacımız hem çizmek hem de çizdiklerimizle insanları güldürmek, eğlendirmek ve düşündürmek. Adana'da ilk kez olacak. Festival kapsamında 9 büyük sergi açılacak. Festivalde Türkiye'nin çizgi ustaları olacak. Çizginin ustaları, düşüncenin ustaları ile yan yana bir arada sohbet edebilme olağanı bulacaksınız" diye konuştu.

        Çukurova Belediyesi Kültür ve Sanat Danışmanı Ufuk Tekin, festivale sadece Türkiye'nin değil, dünyanın da ünlü karikatüristlerinin katılacağını belirterek, Erkan Okulları'nda okuyan tüm öğrencileri, "Çukurova Karikatür Festivali"ne katılmaya davet etti.

        (UMT-Y)

        21.10.2016 09:40:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler