Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Belediye işçisinin kaza sigortası bedeli ailesine verildi

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Bektaş

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Şaphane Belediyesi'nde görevli iken bir iş kazası sonrası hayatını kaybeden belediye işçisinin 25 bin liralık ferdi kaza sigorta bedeli ailesine teslim edildi.

        İş kazası sonrası hayatını kaybeden merhum Belediye işçisi Mustafa Sönmez'in ferdi kaza sigorta bedeli olan 25 bin liralık çek ailesine Hizmet-iş Sendikası Ege Bölge Başkanı Ahmet Özen ve Şaphane Belediye Başkanı Rasim Daşhan tarafından teslim edildi

        Hizmet-iş Sendikası Ege Bölge Başkanı Ahmet Özen, "Şaphane Belediyesinde çalışanı değerli Belediye emekçimiz, sevgili kardeşimiz Mustafa Sönmez geçirdiği bir iş kazası sonucu hayatını kaybettik. İş kazaları ve trafik kazaları, ülkemizin acı gerçeği. Maalesef bu kazaları önleyemiyoruz" dedi.

        Hizmet-iş Sendikası olarak 175 bini aşkın üyelerinin tamamını grup ferdi kaza sigortası ile sigortaladıklarını ifade eden Özen, "Bizim bir düsturumuz var; Üyemizin gülen yüzü, ağlayan gözü olmalıyız. Dileğimiz odur ki, bundan böyle hiçbir üyemizin burnu kanamasın ve biz de bu törenleri yapmak zorunda kalmayalım" diye konuştu. Özen, merhum Mustafa Sönmez'e Allah'tan rahmet, geride kalan dostları ve belediye emekçileri camiasına başsağlığı diledi.

        Şaphane Belediye Başkanı Rasim Daşhan ise, Belediye işçisi Mustafa Sönmez'in iş kazası sonucu kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, bir daha böyle kazaların olmamasını temenni etti.

        Konuşmaların ardından merhum Belediye işçisi Mustafa Sönmez'in 25 bin liralık sigorta bedeli, çek olarak eşi Aysel Sönmez'e takdim edildi.(MB-EFE)

        21.10.2016 09:41:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler