Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karpuzlu Belediyespor'da hedef galibiyet

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Sarıkaya

        AYDIN (İHA) - Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) bu yıl ilk sezonunu geçiren ve son iki maçtan birer puan çıkaran Karpuzlu Belediyespor, Ortaca Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürürken Antrenör Cavit Bulgulu, "İki beraberliğin ardından artık ilk üç puanımızı almak istiyoruz" dedi.

        BAL 8. Grup'ta mücadele eden Karpuzlu Belediyespor ligin 5. haftasında evinde konuk edeceği Ortaca Belediyespor maçının hazırlıklarını Karpuzlu'da tamamlayacak. İlk üç maçında bir mağlubiyet iki beraberlik alan Karpuzlu ekibi, bu hafta taraftarının önünde şeytanın bacağını kırarak ilk üç puanla tanışmak istiyor. Parolayı galibiyet üzerine kuran kırmızı lacivertliler, Ortaca galibiyetiyle kötü gidişe de dur demenin peşinde.

        Ortaca maçı öncesi takımdaki havanın iyi olduğunu ifade eden Antrenör Cavit Bulgulu, "Söke maçının ardından Uşak maçında da bir oyuncumuz kırmızı kart gördüğü için Ortaca maçına iki tane kanat oyuncumuzdan yoksun çıkacağız. Ortaca'nın şimdiye kadar oynadığı maçlarla ilgili olarak birtakım bilgilere sahip olduk. Rakibin durumuna göre hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Çalışmalarımızı Perşembe ve Cuma günlerini Karpuzlu Alinda Stadı'nda yapacağız. Daha önce lige renk katacağız demiştik ve öyle de oluyor. İki beraberliğin arkasından Ortaca Belediyespor maçını kayıpsız atlatarak üç puana uzanmak istiyoruz. Erhan ve Özgür'ün sakatlıkları devam ediyor. Ortaca maçında Karpuzlu taraftarını yanımızda görmek istiyoruz" dedi.

        (MS-MB-S)

        21.10.2016 09:41:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler