Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Keçiören Belediye Başkanı AK, muhtarları Keçiören turuna çıkardı

        (Fotoğraflı)

        ANKARA (İHA) - Bünyesinde Muhtarlık İşleri Müdürlüğü'nü kuran ilk belediye olan Keçiören Belediyesi, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Keçiörenli muhtarlar, azalar ve eşlerinden oluşan 60 kişilik grubu Keçiören gezisine çıkardı.

        Muhtarlık İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen gezide muhtarlara öncelikle Keçiören Belediyesi'nin yatırım ve hizmetleri tanıtıldı. Keçiören turu kapsamında muhtarlara Gümüşdere Ihlamur Vadisi, Deniz Dünyası, Yonca Yaşam Merkezi, Çaldıran Zümrüt Yaşam Alanı, Mahalle Konakları, Şefkat Evi ile Mevlana Kültür ve Spor Merkezi gezdirildi. Daha sonra Abdülhakim Arvasi Hazretlerinin Bağlum'da bulunan mezarını ziyaret ederek dua eden muhtarların son durağı Kartaltepe Kent Ormanı oldu. Kartaltepe Kent Ormanı'nda yenilen öğle yemeğinin ardından program sona erdi.

        Göreve ilk geldiğinde "Keçiören'i halkımızla hep birlikte yöneteceğiz" sözünü verdiğini hatırlatan Keçiören Belediye Başkanı Ak, "Söz verdiğimiz gibi Keçiören'in yönetimine muhtarlarımızı, sivil toplum kuruluşlarımızı, vatandaşlarımızı da ortak ediyoruz. El birliğiyle Keçiören'i Ankara'nın parlayan yıldızı yapıyoruz. Cumhurbaşkanımızın talimatından sonra Muhtarlık İşleri Müdürlüğü'nü kuran ilk belediyeyiz. Bütün çalışmalarımızı vatandaşlarımız daha iyi hizmet alsın diye yapıyoruz. Çünkü milletimiz en iyi hizmete layıktır" dedi.

        (AS-ÖK-Y)

        21.10.2016 10:23:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler