Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Jandarma'dan Servis Sürücülerine Eğitim

        (Fotoğraflı)

        Adem Durmaz

        ANTALYA (İHA) - Elmalı İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Trafik Timleri, 2016-2017 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte taşımalı eğitim yapan okul servis araç sürücülerine uygulamalı eğitim vermeye başladı.

        Okulların açılmasıyla birlikte Elmalı İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Timleri, taşımalı sistemle eğitim yapan okul servislerinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için okul servis araçları şoförlerine yönelik uygulamalı eğitime başladı. Trafik Timleri, taşımalı eğitim sistemi kapsamında faaliyet gösteren okul servis araç şoförlerine verilen eğitimlerde, uyacakları kurallar, şoförlerin öğrenciler öğretmenler ve veliler ile iletişimi ve mevcut olan aksaklıkların giderilmesi konularında trafik eğitimleri verildi.

        (ad)

        21.10.2016 10:35:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler