Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Rektör Ali Gür:

        - ''Girişimciye 4 kapımız da açık''

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Rektörü Prof. Dr. Ali Gür, üniversite olarak katma değer sağlayacak her türlü girişimin yanında olduklarını belirterek, "Üniversitemizin 4 giriş kapısı var. Girişimciye kapılarımızın hepsi açık" dedi.

        Hülya Akkaya başkanlığındaki Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Gaziantep ve Güneydoğu Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri GAÜN Rektörü Prof. Ali Gür'ü ziyaret etti. Ziyaret sırasında Gaziantep Üniversitesi ile üretime yönelik işbirliği yapmak istediklerini belirten Akkaya, özellikle TargeT ve Teknoloji Transfer Ofisi başta olmak üzere GAÜN'ün proje birimleriyle çalışma yolundaki dileklerini iletti. Akkaya, öğrencilere yönelik düzenlenen kariyer günleri etkinliklerinde kadın girişimcilerin rol model olması, kendi etkinliklerinde öğrenci katılımlarının sağlanması ve GAÜN'ün sosyal tesislerinin kadın girişimcilere açılması gibi işbirliğine yönelik çeşitli taleplerini de bildirdi.

        Gaziantep ve ülke için katma değer sağlayacak her türlü girişim ve girişimciye Gaziantep Üniversitesinin tüm imkanlarının sunulacağını belirten Rektör Prof. Dr. Ali Gür ise, "Gaziantep Üniversitesi öncelikle bu kentin üniversitesidir. Bu konuda hem sizin, hem üretime yönelik girişimde bulunan herkesin yanındayız. Üniversitemizin 4 ana giriş kapısı var. Girişimciye bu kapılarımızın hepsi açık" diye konuştu.

        TOBB Gaziantep ve Güneydoğu Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri ziyaret anısına Rektör Prof. Dr. Ali Gür'e plaket takdim etti.

        (BRN-Y)

        21.10.2016 10:37:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler