Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kırçiçeği'nde 'çay saati–kahve keyfi'

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Gıda sektörünün önde gelen markalarından Kırçiçeği, yeni menüsü 'Sedef İybar'ın tarifleriyle Çay Saati–Kahve Keyfi' menüsünün tadımını, ünlü simaların katıldığı davetle gerçekleştirdi.

        Kırçiçeği, dostlarıyla buluşup çay sohbeti ve kahve keyfi yapmak isteyen müşterileri için sunduğu sürpriz menü ile bir yeniliğe daha imza attı. Kırçiçeği'nin Çay Saati – Kahve Keyfi menüsünü, televizyondaki yemek programlarıyla tanınan ünlü lezzet ustası Sedef İybar hazırladı.

        Lezzet ustası Sedef İybar ve Kırçiçeği Genel Müdürü Meryem Dilsad İpbaş'ın ev sahipliğinde Ortaköy Kırçiçeği'nde gerçekleşen davet büyük ilgi gördü. Davete Demet Akbağ, Şebnem Çapa, Zeynep Madra, Meral Yazıcı, Burcu Hanif, Begüm Karamahmutoğlu gibi sanat ve cemiyet hayatının tanınmış simaları katıldı. Bir arada bulunmaktan mutlu olan konuklar bol bol sohbet edip, Sedef İybar'ın tarifleriyle hazırlanan birbirinden lezzetli pasta ve keklerinin tadını çıkardı.

        Kalorisi hafif, lezzeti bol bu yeni Çay Saati-Kahve Keyfi menüsü; ev yapımı limonlu kekten çilekli tarta, tiramisudan çikolatalı mozaik pastaya, tuzlu kurabiyelerden çıtır mini pidelere kadar zengin bir seçenek sunuyor. Doğal malzemeler, taze meyveler ve geleneksel pişirme yöntemleri ile ekstra şeker ilavesinden uzak olması bu yeni menünün lezzet sırları oldu. Çay Saati-Kahve Keyfi menüsü, çok yakında İzmir Narlıdere, Mavişehir, Güzelbahçe, Gaziemir ve Eskişehir şubelerinde de müşterilerin beğenisine sunulacak.

        (AG-Y)

        21.10.2016 10:53:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler