Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        STK temsilcilerinden kayyum Şahin'e ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Galip Kılınç

        MUŞ (İHA) - Muş'un Bulanık ilçesindeki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, belediye başkanlığına kayyum olarak atanan Kaymakam Ömer Şahin'i makamında ziyaret ettiler.

        Bulanık Belediyesine kayyum olarak atanan İlçe Kaymakamı Ömer Şahin, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini makamında ağırladı. Ömer Şahin'e yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan STK temsilcileri, ilçedeki sorunları dile getirdiler.

        İlçe Kaymakamı Ömer Şahin ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Ziyaretiniz gerçekten beni çok sevindirdi. Hepiniz hoş geldiniz. Bulanık ilçesinde sorunlar çoktur. Geçmiş yıllarda altyapının yüzde 20'si yapılmış, ama tam sıhhatli bir şekilde yapılmamış. Bizde bu konuda proje geliştirdik, inşallah projemiz ihale aşamasındadır. İlçenin üç büyük sorunu altyapı, su ve yoldur. Tabii ki temizlik konusunda duyarlı bir şekilde çalışıyoruz. Temizlik ekipleri 24 saat aralıksız temizlik hizmetlerinde bulunuyorlar. Su sorunu için de, projemiz ihale aşamasındadır. Bugünlerde ihaleler bitecek ve inşallah Bulanık ilçesi hak ettiği o güzel hizmetleri bulacaktır. Bütün bu çalışmaları bir yıl içerisinde bitireceğiz. Bu hizmetler bittiğinde yol çalışmalarına hızla başlayıp ilçemizi güzelleştireceğiz" dedi.

        Ömer Şahin, kayyum olarak göreve başladığı günden itibaren Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Bulanık Belediyesinin kardeş belediye olduğunu belirterek, "Belediyemize 5 tane araç, 5 kilometre asfalt ve park çalışması sözünü verdiler. Bütün bu çalışmaları tek başıma değil sizlerle başaracağımıza inanıyoruz. Sorunlar, sıkıntılar ne varsa hep beraber birlik ve beraberlik içinde başaracağız. Ayrıca şehir içinde belirli noktalara, şikayet kutularını astık, herkes dileklerini ve şikayetlerini yazılı olarak kutulara atabilir. Bizde bu doğrultuda halkın taleplerine cevap vermeye çalışacağız. Belediye hizmet binasına kamera, güvenlik dedektörü ve hizmet binasının iç ve dış cephesini yeniledik. Bulanık halkı hizmetlerin en büyüğüne layıktır" ifadelerini kullandı.

        Hizmet için geldiğini dile getiren Şahin, "Ben buraya sizlere ve Bulanık halkına hizmet için geldim. Sizlere en iyi hizmeti sunacağız. Hepimiz gelip geçiciyiz, burada sizler kalıyorsunuz. İlçenin güzelleşmesi için herkes elini taşın altına koyması lazımdır. Beni ziyarete geldiğiniz için hepinize sonsuz teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

        (MSA-Y)

        21.10.2016 11:01:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler