Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Burhaniye'de kaymakam Öner'den muhtarlara övgü

        (Fotoğraflı)

        Fatma Talay

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Kaymakam Hüseyin Öner, ilçedeki 38 mahalle muhtarını kabul ederken, muhtarlığın demokrasi geleneğinin en önemli kurumu olduğunu söyledi. Muhtarlar, Kaymakam Hüseyin Öner'e bir buket çiçek verirken, kendilerine verdiği destek nedeniyle de teşekkür etti.

        Muhtarları, kaymakamlık toplantı salonunda kabul eden Kaymakam Hüseyin Öner, her zaman muhtarlara önem verdiğini söyledi. Muhtarlarla sohbet eden ve çay ikram eden Öner, muhtarların bulundukları mahallenin en güvenilir insanı olduklarını kaydetti. Görev yaptığı bütün ilçelerde muhtarlara önem verdiğini anlatan Kaymakam Hüseyin Öner, "Muhtarlar, demokrasi geleneğinin en önemli görevlileridir. Bu nedenle her zaman muhtarlara önem verdim. Her zaman onların bilgilerine başvuruyoruz. Büyükşehir uygulamasının başlaması ile birlikte bütün köyler mahalle haline geldi. İlçemizdeki bütün mahallelere gittim. Kırsal mahallelerdeki okullara gittim. Mahallede insanların en güvendiği itibar ettiği kişi muhtarlardır. Her zaman sizlerin düşüncelerini alacağız. Burhaniye de ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için kömür dağıtıma başlıyoruz. Bin 200 ton kömür dağıtılacak. Vakıfta görevli arkadaşlarımız mahallelerde sizlerle beraber dağıtımı yapacak. Sizler buna öncülük edeceksiniz. Dağıtım bitince, kömür alamadığını söyleyen vatandaşlar olursa bize bildirin. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza her zaman destek olmaya çalışıyoruz" dedi. Bazı muhtarlar, mahalleri ile ilgili sorunları aktarırken, muhtarlar adına söz alan Ören Mahalle Muhtarı Salih Erden'de, Kaymakam Öner'in her zaman desteğini gördüklerini anlattı ve teşekkür etti.

        (FT)

        21.10.2016 11:04:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler