Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Salihlili şehit aileleri, Alaşehirli şehit ailesinin acısına ortak oldu

        (Fotoğraflı)

        Behzat Akcan

        MANİSA (İHA) - Manisa'nın Salihli ilçesi Şehit Aileleri Derneği Başkanı Abdullah Varol ve dernek üyeleri, Belediye Meclis üyesi Yunus Candan öncülüğünde, Şemdinli'de bölücü terör örgütü PKK tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan Alaşehirli Onbaşı Evren Kara'nın Killik Mahallesindeki baba ocağına taziye ziyaretinde bulunarak, ailesinin acısına ortak oldu.

        Şehidin babası Galip Kara ve annesi Menduha Kara'ya başsağlığı dileyen Salihlili Şehit Aileleri daha sonra Şehit Onbaşı Evran Kara'nın mezarına ziyaret ederek dua etti.

        Salihli'nin terör örgütüne verdiği son şehit olan ve Alaşehirli şehit Onbaşı Kara ile aynı gün sonsuzluğa uğurlanan Uzman Çavuş Süleyman Gür'ün abisi Sedat Gür'ünde yer aldığı taziye ziyareti ile ilgili olarak Salihli Belediye meclis üyesi Yunus Candan, "Salihli Belediyesi olarak Sosyal Belediyeciliğin yanı sıra insani duygularımızla ilçemizde bulunan Şehit ve Gaziler derneğimizin Başkanı Abdullah Varol başta olmak üzere tüm ailelerimizle birlikte Manisa Büyükşehir Belediyesi Koordinatörlüğün tahsis ettiği hizmet aracımızla Alaşehirli Şehit Evren Kara'nın Baba ocağına taziye ziyaretinde bulunduk. Bizleri orada yalnız bırakmayan Alaşehir Belediyesi Meclis üyesi Halil Kara, Barış Acar ve MHP Kadın kollarına teşekkür ederiz" dedi.

        (BA-SC)

        21.10.2016 11:27:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler