Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Salihli Ticaret Borsası'ndan şehit ailesine taziye ziyareti

        (Fotoğraflı)

        Behzat Akcan

        MANİSA (İHA) - Salihli Ticaret Borsası Başkanı Yetiş Aksoy, 30 Eylül tarihinde Şırnak-Cizre karayolunda PKK'lı teröristler tarafından askeri konvoya düzenlenen saldırıda yaralanan ve tedavi gördüğü Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde 10 günlük yaşam mücadelesini kaybederek şehit düşen Uzman Çavuş Süleyman Gür'ün(25), Kurtuluş Mahallesindeki baba ocağına taziye ziyaretinde bulundu.

        Borsa Meclis Başkanı Halil Çöygün, yönetim kurulu üyesi Mevlüt Özer ve Borsa Genel Sekreteri Turan Yalçın'ın da yer aldığı taziye ziyaretinde Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş Aksoy, Şehit Uzman Çavuş Süleymen Gür'ün babası Fikri Gür'e başsağlığı diledi.

        Aksoy, Salihli Ticaret Borsası olarak, vatan ve bayrak uğruna canını veren Şehit Süleyman Gür'ün ailesinin her zaman yanında olacaklarını söyledi.

        (BA-SC)

        21.10.2016 12:20:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler