Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Böcek KOSHİM'i inceledi

        (Fotoğraflı)

        Suat Metin

        ANTALYA (İHA) - Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Gürsu Mahallesi'nde hizmete açılan Konyaaltı Belediyesi Sosyal Hizmetler Merkezi'nde (KOSHİM) incelemelerde bulundu.

        Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Gürsu Mahallesi'nde geçtiğimiz yıllarda hizmete açılan KOSHİM'de çalışmaları yakından izledi. Son derece modern tasarımı ve teknolojik donanımıyla bölge halkına hizmet veren KOSHİM'de her ay onlarca kişiye farklı konularda yardım ulaştırılıyor.

        Yaklaşık 2,5 milyon liraya mal olan KOSHİM'de maddi manevi yardıma muhtaç kimselere yardım eli uzatılıyor. Gıda ve Giyim Bankası'nda vatandaşlar, her ay kendilerine verilen kartlarla ücretsiz alış verişlerini yapabiliyor. Bununla sosyal yardımları kişileri afişe etmeden yapmayı amaçladıklarını ifade eden Başkan Böcek, engelli vatandaşlara ve evinde enjeksiyon, pansuman gibi sağlık hizmeti isteyen kimselere de yine profesyonel kişilerden oluşan ekiplerce destek verdiklerini söyledi.

        İlçe halkının sağlığını her şeyin üstünde tutan Konyaaltı Belediyesi, görevli sosyal hizmetler uzmanı, psikolog ve diyetisyen ile KOSHİM'de ücretsiz danışmanlık hizmeti de veriyor. Konyaaltı Belediyesi olarak temel belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetlere de yoğun zaman ayırdıklarını dile getiren Başkan Muhittin Böcek, KOSHİM'de sosyolog, psikolog gibi bir çok meslekten uzman kişilerin ücretsiz danışmanlık hizmeti verdiğini bildirdi.

        (SM)

        21.10.2016 12:41:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler