Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tavşanlı'da borçların bilgilendirilmesi toplantısı

        (Fotoğraflı)

        Tuna İşleyen

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde devlete olan borçların yapılandırılması konusunda bilgilendirmede bulunuldu.

        Tavşanı Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıda Kütahya Defterdarı Ömer Faruk Önel, Gelir Müdür vekili Vildan Alp, Tavşanlı Vergi Dairesi Müdürü Ali Dal, Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı'nca 19.08.2016 tarihli Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 6736 sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına ilişkin kanunun uygulanması ile ilgili bilgilendirmede bulundular.

        Kütahya Serbest Mali Müşavirler Odası ve Tavşanlı Ticaret Sanayi Odası işbirliği ile düzenlenen toplantıya, Kütahya 30 Ağustos Vergi Dairesi Müdürü Güner Yalın, Çinili Vergi Dairesi Müdürü Mevlut Altıntaş, Tavşanlı Vergi Dairesi Müdürü Ali Dal, Müdür Yardımcısı Hakan Sandıkçı, Tavşanlı Ticaret Sanayi Odası Başkanı Davut Efe, diğer oda başkanları ve mükellefler katıldılar.

        Toplantıda Tavşanlı meslek odaları başkanları ve yönetim kurulu üyeleriyle Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı iş adamlarına da ayrıntılı bilgiler verildi. (Tİ - EFE)

        21.10.2016 12:43:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler