Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kayyum atanan belediye, yapılacak çalışmayı halka sordu

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Şükrü Yıldırım

        BATMAN (İHA) - Kayyum atanan Batman Belediyesi, Cumhuriyet Bulvarı'ndaki orta refüjle ilgili çalışmayı halka sordu.

        İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Batman Belediyesi'ne yapılan görevlendirmenin ardından başlatılan çalışmalar devam ediyor. Belediyeye kayyum olarak görevlendirilen Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy, kentte yaptığı hizmetleri halka soruyor. Kent merkezinde yapılacak bir değişiklikle ilgili belediyenin internet sitesinde anket yapılarak, buna göre hareket ediliyor.

        Belediye son olarak Cumhuriyet Bulvarı'ndaki orta refüjün kaldırılmasıyla ilgili anket yayınladı. Ankette, "Cumhuriyet Bulvarı'nın orta refüjünün kaldırılmasına nasıl bakıyorsunuz?" sorusu soruldu. Soruya vatandaşların yüzde 73'ü olumlu, yüzde 14'ü olumsuz, yüzde 1'i ise "fikrim yok" şeklinde cevap verdi.

        Belediyenin anket sonuçlarını baz alarak önümüzdeki günlerde çalışmalara başlayacağı belirtildi.

        (MŞY-MP-Y)

        21.10.2016 12:50:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler