Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Samulaş ve Öğrenci Konseyi Çalışma Grubu bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        SAMSUN (İHA) - Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) Öğrenci Konseyi Çalışma Grubu ile Samsun Büyükşehir Belediyesi Samulaş A.Ş. yetkilileri bir araya geldi.

        OMÜ Öğrenci Konsey Yönetiminin katılımı ile yapılan toplantıda alınan kararda, Öğrenci Konseyi tarafından 3 kişi, Samulaş A.Ş.' den 4 yetkiliden oluşan çalışma grubu ile üniversite öğrencilerinden gelen talep ve şikayetlerin değerlendirilmesi için toplantılar düzenlenmesi kararı alınmıştı.

        Bu kapsamda Samulaş A.Ş.'de gerçekleştirilen toplantıda, Samulaş A.Ş. idarecileri ve OMÜ Öğrenci Konseyi temsilcilerinin yanı sıra elektronik ücret toplama sistemi yüklenici firma yöneticisi katıldı. Toplantıda üniversite kampüs içerisinde öğrenciler tarafından talep edilen konulara üzerinde durulurken, konseyin üniversite içerisine Samkart dolum ve satış cihazı konması ve kampüs içerisine bazı noktalara kapalı otobüs durağı ilavesi yapılması yönündeki talebi değerlendirmeye alındı.

        (SAM-SLH-Y)

        21.10.2016 12:53:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler