Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dicle Elektrik'ten, 'Gazeteciler Bayramı' mesajı

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Özelleştirme ile birlikte 2013'ten bu yana Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak illerine dağıtım hizmeti veren Dicle Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Murat Karagüzel, yayınladığı mesaj ile 21 Ekim Gazeteciler Bayramı'nı kutladı.

        Tercüman-ı Ahval gazetesinin 21 Ekim 1860'da yayın hayatına girmesiyle, sahibi Türk olan ilk özel fikir gazetesinin çıkış günü Türk Basını tarafından 'Gazeteciler Bayramı' olarak benimsendi. Gazeteciler Bayramı, 1960'dan bu yana her yıl değişik etkinlikler ile kutlanıyor.

        "Gazeteci ülkenin vicdanı"

        21 Ekim Gazeteciler Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayan Dicle Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Murat Karagüzel, gazetecilerin toplumun vicdanı olduğunu belirtti. Karagüzel, "Düşünce ve ifade özgürlüğü demokrasinin temel taşlarındandır. Bunun yaşatılmasında en önemli görevlerden biri de medyaya ve gazetecilere düşmektedir. Zaman ve mekan kavramı olmaksızın çalışan, halkın gözü kulağı olan, mesleğini basın meslek ilkeleri çerçevesinde ilkeli ve tarafsız olarak yapan değerli gazetecilerin bayramını kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

        (İHA-MP-Y)

        21.10.2016 13:04:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler