Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kağıthane'de vatandaşlara 18 bin adet aşure ikram edildi

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Muharrem ayı dolayısıyla Kağıthane'de 7 ayrı noktada toplam 18 bin adet aşure vatandaşlara ikram edildi.

        Hz. Hüseyin ve 72 arkadaşının Kerbela'da şehit edilmesinden dolayı yas ve matem nedeniyle tutulan Muharrem orucunun sona ermesiyle birlikte Kağıthane'de ay yıldızlı aşure dağıtımı gerçekleştirildi. Aşure programı Kağıthane Belediyesi, AK Parti İlçe Teşkilatı, Kağıthane Kent Konseyi, Nurtepe Cemevi ve Seyrantepe Cemevi ile birlikte düzenlendi. İlçedeki 7 ayrı noktada yapılan dağıtımda toplam 18 bin adet aşure vatandaşlara ikram edilirken, programlara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

        Programda konuşan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, ''Muharrem ayı bizler için mübarek bir ay, bütün vatandaşlarımızın ibadetlerini Allah kabul etsin. Aynı zamanda hicri takvime göre yeni yılın da ilk ayı olması vesilesiyle hepinize güzel yıllar da diliyorum'' dedi.

        Aşure programına ayrıca Kağıthane Kaymakamı Hasan Göç, Kağıthane AK Parti İlçe Başkanı Faruk Gökkuş, Başkan Fazlı Kılıç'ın eşi Fatma Kılıç ve Başkan Yardımcıları da eşlik etti.

        (HB-ÖZ-Y)

        21.10.2016 13:10:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler