Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dicle Elektrik'ten Gazeteciler Bayramı mesajı

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak illerine dağıtım hizmeti veren Dicle Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Murat Karagüzel, yayımladığı mesaj ile 21 Ekim Gazeteciler Bayramını kutladı.

        21 Ekim Gazeteciler Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımlayan Dicle Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Murat Karagüzel, gazetecinin o ülkenin vicdanı olduğunu belirtti. Karagüzel, zaman olgusu olmaksızın çalışan ve halkın gözü, kulağı olan basın mensuplarının, söylenmeyenleri söyleyip, yazılmayanı yazdıklarına dikkat çekerek, "Mesleğini, basın meslek ilkelerine bağlı biçimde ve en doğru şekilde yapan gazetecilerin bayramını kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" ifadelerine yer verdi.

        (MA-AOA-Y)

        21.10.2016 13:26:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler