Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahya'da yeni eğitim-öğretim yılı değerlendirme toplantısı

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Efe

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'da, 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Sene Başı İl Milli Eğitim Danışma Komisyonu Toplantısı gerçekleştirildi.

        Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir başkanlığındaki toplantıya Vali Yardımcısı Yüksel Kara, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Kölgeli, İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger, daire müdürleri, STK Temsilcileri, okul müdürleri, veliler ve öğrenci temsilcileri katıldı.

        Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Ahmet Hamdi Nayir, "En önemli konularımızdan biri eğitim. Bu konunun çok fazla paydaşı var. Her ferdi, her aileyi ilgilendiren bu konuda yalnızca il ve ilçe milli eğitim müdürlerimiz değil, diğer kuruluşlarımıza da düşen görevler var. Eğitimin başarılı olması için nelerin yapılması gerektiği konusunu yılda iki defa bu toplantılarla gündeme getiriyoruz. Birçok çalışma il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerimiz bünyesinde devam ediyor ancak hepsi bundan ibaret değil. Bu toplantı okullarımızda yürütülen eğitimin daha başarılı olması için buradaki paydaşlarımızla, okullarımızdan görevlilerimiz, öğrencilerimiz, STK Temsilcilerimizin katılımıyla bir değerlendirme toplantısı. Buradaki asıl gayemiz okullarımızda yürütülen eğitimde başarıyı artırabilmek. Eğitim faaliyetleri yanında okul çevresi güvenliği, okul kantinlerinin denetimi, öğrencilerimizin sağlığı ve hijyeni konularında neler yapılıyor? Bütün bu konuları bu toplantıda değerlendirdik" şeklinde konuştu.

        Toplantıda, Danışma Komisyonu görevleri, toplanması ve çalışma esasları hakkında bilgi verilmesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü verileri ve yapılan çalışmalar, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Kütahya Belediyesi, Dumlupınar Üniversitesi, İl Emniyet Müdürlüğü, Kütahya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, İl Müftülüğü, İl Göç İdaresi Müdürlüğü, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, İl Özel İdaresi, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü ile diğer kurum ve kuruluşlar işbirliğinde yapılan çalışmalar, 2016-2017 eğitim öğretim yılında eğitim hizmetlerinin geliştirilmesine yönelik öneriler görüşüldü. (EFE)

        21.10.2016 13:32:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler