Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MGV Yayınevleri ile yeniden halka açılıyor

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Yeniden yayın hayatına başlayan Milli Gençlik Vakfı (MGV) Yayınları, 3. Kayseri Kitap Fuarındaki standında yerini aldı.

        MGV Yayınları, Anadolu Gençlik işbirliği ile kitap satışlarına başladı. Stand açılışında açıklamalarda bulunan Anadolu Gençlik Derneği Kayseri Şube Başkanı Avukat Vacit Kip, "Fuara ilgi bu sene çok daha yüksek görünüyor. Okumaya olan ilgi gençler arasında yaygınlaşıyor. Bizde kitaplarımızın tanıtımını yaparak gençlerimizi okumaya teşvik etmeye gayret ediyoruz. İnanıyoruz ki iyi ve güvenilir bir gençlik kitap okuyarak gelecektir. Zengin kültür dünyamızı tanıtmak ve gelecek nesillere taşımak için çalışıyoruz. Gençlerimize çok önem veriyoruz çünkü geleceğimizin onlar olduğunun bilincindeyiz. Ve onların geleceğe donanımlı bireyler olarak hazırlanabilmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Hayatın önemini, gençliğin kıymetini bilmelerini istiyoruz. Amacımız ticaret değil, nesil yetişmesidir." dedi.

        Yeni nesli geleceğe daha donanımlı yetiştirmeyi amaçladıklarını dile getiren Başkan Vacit Kip, "Kitap fuarı, öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırmanın yanında onlara tasarruf ederek kitap alma alışkanlığını da kazandırmayı hedefliyor. Bugüne kadar biriktirilen paralar burada faydalı bir amaç için harcanıyor. Bu sevindirici bir durum. Çok yönlü bir gelişim için cebinden harcayarak kitap alarak okumak önemli bir aktivitedir." diye konuştu.

        Fuar Pazar gününe kadar açık kalacak.

        (SK)

        21.10.2016 14:23:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler