Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bozüyük Vergi Dairesi Müdürlüğü serbest muhasebeci ve mali müşavirleri bilgilendirdi

        (Fotoğraflı)

        İsmet Cep

        BİLECİK (İHA) - Bilecik'in Bozüyük İlçe Vergi Dairesi Müdürlüğü tarafından, ilçede faaliyet gösteren serbest muhasebeci ve mali müşavirlere yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.

        Toplantıyla ilgili bilgi veren Bilecik Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu üyesi Mali Müşavir Mustafa Öztürk, Bozüyük Vergi Dairesi Müdürlüğünün çağrısı üzerine bir araya geldiklerini belirtti. Toplantıda, Bozüyük Vergi Dairesi Müdürü Ali İhsan Kanar'ın, 6736 sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırılması kanunu hakkında meslek mensuplarına detaylı bilgiler aktardığını söyleyen Öztürk, "Bu kanunundan faydalanmak isteyen mükelleflerin en geç 31 Ekim 2016 tarihine kadar başta Vergi Dairesi olmak üzere ilgili kurumlara, Vergi Dairesi, Sosyal Sigortalar Kurumu ve benzeri kurumlara başvurmaları ve yapılandırma taleplerini iletmeleri özellikle hatırlatıldı. Bu çerçevede; Yapılandırma kapsamındaki borçlar, matrah ve vergi artırımında bulunulması, işletme kayıtlarının düzeltilmesi, bazı varlıkların milli ekonomiye kazandırılması ve vergilerin ödenebileceği anlaşmalı bankalar ve diğer prosedürler üzerinde detaylı görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantı sonrasında Vergi Dairesi Müdürümüz sayın Ali İhsan Kanar ilçemizde kayıtlı tüm mükelleflerin bu yapılandırma yasasından faydalanma konusunda titiz davranmalarını ve en son 31 Ekim 2016 tarihine kadar ilgili idarelere başvurmalarını özellikle hatırlattı" dedi.

        (İC-MET-Y)

        21.10.2016 14:34:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler