Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karaduman, Dünya Gazeteciler Günü'nü kutladı

        (Fotoğraflı)

        Ömer Tekcan

        ZONGULDAK (İHA) - Ak Parti Merkez ilçe Başkanı Metin Karaduman 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

        Gazetecilik mesleğinin kamuoyu için en faydalı meslek gruplarının başında geldiğini belirten Karaduman yaptığı açıklamada, "Milletçe birlik, beraberlik, güven ve istikrarı korumak ve devam ettirmek, basın camiamızın önderliğinde hepimizin en önemli görevi olarak görmekteyim. Basın mensuplarımızın, her konuda yapıcı, toplumu doğru bilgilendirme amaçlı olarak, sorumluluk bilinciyle hareket edeceklerine ve başarılı olacaklarına inancım tamdır. Özgür tarafsız ve ilkeli olarak çalışan gazeteciler, kamuoyu için en faydalı meslek gruplarının başında gelmektedir. Basın kuruluşlarında görev yapan gazeteciler toplumun çıkarlarını göz önünde bulundurarak, kamuoyuna yaptıkları doğru haberlerle birlikte toplumun haber alma özgürlüğü yolunda büyük ve önemli görevler yapmaktadırlar. Ülkemizin Kültürel, Sosyal ve Ekonomik gelişiminde aktif görev alarak emek harcayan, tüm basın mensuplarımızın 21 Ekim Gazeteciler Gününü kutlar, meslek hayatlarındaki başarılarının devamını dilerim" dedi.

        (ÖT-RFK-Y)

        21.10.2016 14:36:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler