Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KOSB'dan KAYSO'ya hayırlı olsun ziyareti

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (KOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

        Kayseri OSB'nin ülkemizde önemli bir yer tuttuğunu ifade eden KAYSO Başkanı Büyüksimitci "Kayseri OSB'miz, Türkiye'nin önde gelen OSB'lerinden bir tanesidir. Son projelerle de yıldızı gittikçe daha da parlayacağına inanıyorum. Öncelikle hem ziyaretiniz hem de yaptığınız çalışmalar için biz de çok teşekkür ederiz. Şimdi el ele, omuz omuza çalışıp Kayseri'mize ve ülkemize katkı verme zamanı, inşallah bunu da beraberce başaracağız. Bizde OSB'lerimizle beraber memleketimiz için var gücümüzle çalışacağız. Bu konuda desteklerinizi her zaman bekliyoruz ve ondanda eminiz. KAYSO'nun her türlü imkanı her zaman size açık. Çünkü hem üyemiz hem organize olarak da yan yana olduğumuz bir kuruluşumuzsunuz" diye konuştu.

        KOSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan ise, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci ve Meclis Başkanı Abidin Özkaya'yı kutlayarak, "Kayserimize hayırlı hizmetler yapacağınıza inanıyoruz. Bizde KOSB olarak değerli KAYSO Yönetim Kurulu Başkanımıza, Meclis Başkanımıza her türlü desteğimizi tam vereceğiz, yanlarında olacağız. 2023 Türkiye'sine Kayserimizin en güzel şekilde taşınması için el ele birlikte çalışacağız. Kendilerine ve yönetimine başarılar diliyoruz" dedi.

        (TB-Y

        21.10.2016 16:07:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler