Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİGACEM'den Ahlat Belediye Başkanı Çoban'a ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Serdar Adıyaman

        BİTLİS (İHA) - Bitlis Gazeteciler Cemiyeti (BİGACEM) yönetim kurulu üyeleri, Ahlat Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban'ı ziyaret etti.

        Yapılan olağanüstü genel kuruldan sonra yeni yönetimini oluşturan Bitlis Gazeteciler Cemiyeti, gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Ahlat İlçe Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban'la bir araya geldi. BİGACEM Başkanı Özcan Çiriş ve yönetim kurulu üyeleriyle belediye konuk evinde bir araya gelen Başkan Çoban, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. BİGACEM Baskanı Çiriş ve yönetimini tebrik eden Başkan Çoban, gazeteciliğin önemine vurgu yaparak başarı dileğinde bulundu.

        BİGACEM Başkanı Özcan Çiriş ise, misafirperverliğinden ötürü Başkan Çoban'a teşekkürlerini iletti.

        Ziyarette BİGACEM'in çalışmaları ve hedefleri ile ilgili Başkan Çoban'ı bilgilendiren Çiriş, BİGACEM olarak bundan sonra daha aktif çalışmalar yürüteceklerini kaydetti.

        (MSA-Y)

        21.10.2016 16:33:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler