Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TED Genel Başkanı ve TP Genel Müdürü Batman'da öğrencilerle bir araya geldi

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Haber : Osman Arslan

        Kamera : Osman Arslan

        BATMAN (İHA) - Türk Eğitim Derneği (TED) Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu ve Türkiye Petrolleri (TP) Genel Müdürü Besim Şişman, TED Batman Koleji'nin konuğu oldu. TED'in kariyer günlerine davet edilen Pehlivanoğlu ve Şişman, öğrencilerle bir araya geldi.

        TED Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu ve Türkiye Petrolleri Genel Müdürü Besim Şişman, TED Batman Koleji kampusunu gezdikten sonra konferans salonunda öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilere konuşan TP Genel Müdürü Besim Şişman öğrencilerden önce sadık insanlar olmaları ve daha sonra işlerini en iyi yapan insanlar olmalarını istedi.

        "Hiç kimseyi yaşadığı yere ve parasına göre sınırlandırmayın"

        Daha sonra konuşma yapan TED Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu, öğrencilere sevdikleri meslekleri yapmalarını ve başkalarına hiç bir zaman yukarıdan bakmamalarını istedi. İnsanların zengin veya yoksul olmasının insanlar arasında bir fark oluşturmadığını belirten Pehlivanoğlu "Sevdiğiniz mesleği yapın, ailenizle bir araya gelme fırsatım olsaydı onlara çocuklar sizin projeniz değildir derdim. Çocuklar bu yüz yılda sevdiği şeyi yapmalıdır. Bizim becerebildiğimiz iki tane şey var. Birincisi TED'in gerçek kimliğini öğrencilerimize aktarmak, ikincisi de hakkınız olduğu kadar sorumluluğunuzu öğretmektir. Sorumluluğunuzu sakın unutmayın. Başkalarını hiç bir zaman yukarıdan bakmayın, insanların zengin veya yoksul olması insanlar arasında bir fark oluşturmaz. Hangi kademede olursanız olun başkalarına karşı saygı ve sevgi göstermekten uzak durmayın. Başkalarının haklarına saygı gösterin hiç kimseyi yaşadığı yere ve parasına göre sınırlandırmayın" dedi.

        (OA-AKK-Y)

        21.10.2016 16:50:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler