Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kartepe Belediyesi'nden borç yapılandırma uyarısı

        (Fotoğraflı)

        KOCAELİ (İHA) - Kartepe Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, Resmi Gazete'de yayınlanarak 1 Eylül itibariyle yürürlüğe giren, borçların yeniden yapılandırılmasına ilişkin kanun ile ilgili vatandaşlara hatırlatmada bulundu.

        Kartepe Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "6736 sayılı yasa ile yapılandırmaya giren belediye alacakları için mükellefler, 31 Ekim Pazartesi gününe kadar borçlarını yapılandırabilirler ve kanunun öngördüğü avantajlardan faydalanabilirler. Kanunun öngördüğü yapılandırmayı kaçırmak istemeyen mükellefler, Fatih Sultan Mehmet mahallesi Dicle caddesindeki adreste bulunan belediye hizmet binamıza veya Uzunçiftlik'te bulunan Belediye veznemize gelerek yapılandırma işlemine başvurabilirler."

        "Yapılandırmaya borçların asılları ile beraber asıllarına bağlı olarak ortaya çıkan gecikme zammı ve gecikme cezası tutarları da dahil edilmiştir. Mükellefler yapılandırmaya dâhil olan borçlarını peşin ödeme şansına sahip olmakla birlikte taksitlendirme seçeneğini de tercih edebilirler. 6736 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun ile birlikte yürürlüğe giren yapılandırma için belediyemize, son gün olan 31 Ekim Pazartesiye kadar başvurarak borçlarını yapılandırmak isteyen mükelleflerden ayrıca ek bir teminat talep edilmeyecektir."

        (GY-Y)

        21.10.2016 18:03:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler