Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çorum'da Engelli Eğitim Merkezinden Farkındalık Etkinliği

        (Fotoğraflı)

        ÇORUM (İHA) - Dünya Ekmek ve Gıda Günü nedeniyle "Bayat ekmeğini değerlendir, sofranı bereketlendir" sloganı ile Çorum Belediyesi Engelli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri tarafından "farkındalık" etkinliği düzenlendi.

        Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de engelli gençlere destek verdi. Başkan Külcü, Saat Kulesi yanında stant açan gençleri ziyaretinde yaptığı konuşmada, Çorum Belediyesi Engelli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinin öğrencilerin zamanlarını en güzel şekilde değerlendirdiklerini belirterek "Nakış, bilgisayar, aşçılık, seramik, çini, müzik ve özel eğitim gerektiren bireylere aile desteği ve masa tenisi branşlarında kurslar düzenliyoruz. Engelli bireylerimizin hem toplumun bir parçası olduklarını hissetmelerini, hem de edindikleri bilgilerle topluma daha yararlı bireyler haline gelmelerini sağlıyoruz. Bugün de Dünya Ekmek ve Gıda Günü nedeniyle hazırladıkları program, güzel bir örnektir" dedi.

        Başkan Külcü, Engelli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri tarafından hazırlanan resim sergisini gezdikten sonra, bayat ekmekten hazırlanan kurabiyelerin tadına bakarak öğrencilere çalışmalarında başarılar diledi.

        (BÖ)

        21.10.2016 19:15:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler